Teckels of Meerdall Forest

accueil

Mijn kennel "Of Meerdaal Forest" is genoemd naar het prachtige Meerdaalbos, gelegen in de gemeente Grez-Doiceau (Waals-Brabant).Van bij aanvang was het mijn doel karaktervaste teckels te fokken, d.w.z. honden die evenwichtig zijn en scherp op de jacht, maar die ook eens graag bij de familie op de sofa zitten.Mijn honden en ik spelen samen, werken samen, reizen samen, kortom we leven samen !Omdat ik het belangrijk vind dat mijn teckels ook werken, zocht ik van bij het begin een bloedlijn waarin deze karakteristiek domineert.  Op mijn zoektocht ontmoette ik Mevrouw Gudrun Greb, eigenares van de Duitse teckelkennel "Zwinger Vom Nebelstein".  Zij zette mij op het goede spoor om mijn hobbyfokkerij op te starten.
Dankzij de goede raadgevingen van Gudrun, die inmiddels een zeer goede vriendin geworden is, heb ik nu een kleine maar kwaliteitvolle werk-, schoonheid- en sofalijn.
Zij combineert haar encyclopedische kennis van de langharige teckels  met een onwaarschijnlijke ervaring.
"Of Meerdaal Forest" kan dan ook beschouwd worden als een waardig filiaal in België van de Duitse teckelkennel "Zwinger Vom Nebelstein"..

Francine Doneux